Reserve

iF3 Whistler Film Festival

Date:    Friday, October 02, 2015
Time:    Friday 6:30PM - Saturday 5PM
Where:  Longhorn Saloon

iF3 FilmLove free skiing? Love free screenings of free skiing movies? Well you're in luck! Join us October 2 & 3 for the iF3 International Freeski Film Festival. New to this year's festival the entire film screening will take place for FREE at the Longhorn Saloon & Grill.

The event will feature outdoor and indoor film premiers from the newest free ski films to hit the market. Following the films two major after parties will close out the night. Check out the Old School Hip Hop Party at the Longhorn on Friday night, followed by the Red Bull x K2 Sean Pettit Rocker Party at Garfinkel's on Saturday night!

iF3 Whistler Premiere Schedule

Friday @ 6:30 p.m. - 10:00 p.m.

CFSA - The Canadians (15 minutes) - 6:30 p.m. - 6:45 p.m.
Meanwhile in Canada - Ski The North (19 minutes) - 6:50 p.m. - 7:10 p.m.
Not so Local - Dead End (23 minutes) - 7:15 p.m. - 7:40 p.m.
Clayton Vila - For Lack of Better (25 minutes) - 7:45 p.m. - 8:10 p.m.
Inspired Media Concepts - In Search (10 minutes) - 8:15 p.m. - 8:25 p.m.
WeAreBlank - Blank. The Movie (30 minutes) - 8:30 p.m. - 9:00 p.m.
Level 1 Productions - Small World (55 minutes) - 9:05 p.m. - 10:00 p.m.
Total running time -> 3 hours (films) + 30 minutes (interludes)

Saturday @ 5:00 p.m. - 10:00 p.m.

K2 Skis - K2 Team Movie (15 minutes) - 5:00 p.m. - 5:15 p.m.
4FRNT Media - Shaping Skiing (30 minutes) - 5:20 p.m. - 5:50 p.m.
Armada Skis - Snowcieties (30 minutes) - 5:55 p.m. - 6:25 p.m.
JF Houle - Houligan: A Ski Story (30 minutes) - 6:30 p.m. - 7:00 p.m.
Inflik Media - The Unseen (21 minutes) - 7:05 p.m. - 7:25 p.m.
Nimbus Independent - After The Sky Falls (29 minutes) - 7:30 p.m. - 8:00 p.m.
Super Proof - The Masquerade (40 minutes) - 8:05 p.m. - 8:45 p.m.
Legs of Steel - Passenger (60 minutes) - 9:00 p.m. - 10:00 p.m.
Total running time -> 4 hours, 20 minutes (films) + 40 minutes (interludes)

Get Our Newsletter!